Nokauti obilježili spektakularnu UFC-ovu noć

Foto: snimka zaslona

Jacksonville je noćas bio središte borilačkog spektakla kojeg je pratilo 15 tisuća navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

UFC 261 je donio nekoliko spektakularnih borbi. Kamaru Usman nokautirao je u revanšu Jorgea Masvidala u drugoj rundi. Za Usmana je to bila jedna od najvažnijih pobjeda u karijeri. Aktualni UFC-ov prvak u velter kategoriji odlično je krenuo u meč i osvojio uvodnu rudnu u kojoj je nekoliko puta pogodio, ali u parter rušio svog izazivača. Snažnim i preciznim direktom nokautirao je Masvidala za veliko slavlje u Octagonu. Kamaru Usman je tako upisao četvrtu uzastopnu obranu pojasa te 18. pobjedu zaredom.

Rose Namajunas postala je prvakinja u kategoriji slamka zahvaljujući high-kickom protiv Kineskinje Zhang Weili. 28-godišnja Amerikanka nokautirala je nakon otprilike minute borbe Kineskinju i preuzela pojas, piše HRT.

Valentina Shevchenko pokazala je noćas dominaciju u borbi protiv Jessice Andrade. UFC-ova prvakinja u muha kategoriji potpuno je nadjačala Jessicu Andrade i prekidom u drugoj rundi upisala petu uzastopnu obranu naslova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borbu između Uriaha Halla i Chrisa Weidmana obilježila je strašna ozljeda. Hall je ostvario pobjedu u borbi koja je trajala 17 sekundi, kada je bivši prvak zadao low kick koji je Hall blokirao i tako slomio nogu svog suparnika.

Među pobjednike upisao se i Anthony Smith koji je u prvoj rundi ozlijedio nogu Jimmyja Crutea. U pauzi između prve i druge runde, ustanovljeno je kako Crute zbog ozljede noge ne može nastaviti borbu te je došlo do prekida i pobjede Smitha, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.