Nakon brutalnog nokauta: Prva fotografija Stipe Miočića iz bolnice

Foto: Instagram

Stipe Miočić, nažalost, nije se jutros dobro proveo, brutalno ga je Francis Ngannou nokautirao u borbi za prvaka teške kategorije UFC-a. Kamerunski je borac sve uspio riješiti već u prvoj rundi, krenuo je žestoko te je to bio kraj za američkog borca hrvatskih korijena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: Snimka zaslona/Instagram

Naime, Miočić je ostao nepomično ležati te je morao u bolnicu odakle dolazi prva fotografija, koju je snimila njegova supruga.

“Sve je u redu. I dalje je moj heroj“, napisala je Ryan Marie.

Podsjetimo, Stipi Miočiću je zbog mjera predostrožnosti odrađen CT mozga, ali posljedica od borbe na sreću nema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.