Čemu se Ronaldo čudi? Na Marakani je lopta znala preći liniju gola i dva metra pa pogodak nije priznat

epa09101946 Portugal’s Cristiano Ronaldo (R) in action against Serbia’s Nemanja Gudelj (L) during the FIFA World Cup 2022 qualifying soccer match between Serbia and Portugal in Belgrade, Serbia, 27 March 2021. EPA/Andrej Cukic

Na Marakani su sinoć sklopu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo igrali Srbija i Portugal. Utakmica je završila 2:2, a Cristianu Ronaldu nije priznat očiti pogodak u posljednjim sekundama susreta. Naime, Ronaldo je pucao, lopta je prošla gol liniju, uklizao je Stefan Mitrović i vratio je u polje. Suci se nisu oglasili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: Snimka zaslona

Ovo nije prvi puta da se na Zvezdinoj Marakani ne prizna čisti pogodak na nekoj utakmici od velikog značaja. Prvi se puta to dogodilo 1988. godine u Kupu prvaka kada je Crvena zvezda bila domaćin Milanu, lopta je prošla liniju gola za dva metra, domaći igrači su je vratili u teren, iako su na stadionu svi vidjeli čisti pogodak, suci ga nisu priznali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na sreću Milana Rossoneri su poslije 1:1 slavili nakon izvođenja jedanaesteraca 2:4 te su prošli dalje. Kasnije su u finalu nakon jedanaesteraca pobijedili Steauu sa 4:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.