Modriću na rekordu čestitalo sedam članova “kluba 100”: Luka zaplakao

Foto: snimka zaslona

Kapetan Luka Modrić upisao je u kvalifikacijskom dvoboju protiv Cipra 135. nastup za Hrvatsku, a na tome su mu video-porukom čestitali svi članovi “kluba 100”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srna, Pletikosa, Rakitić, Šimunić, Olić, Ćorluka i Šimić čestitali su novom rekorderu s najviše nastupa na hrvatsku reprezntaciju, a HNS mu je poklonio tortu, dres s brojem 135 i prigodni šah.

Modrić je nakon poruke zaplakao, na kraju su mu krenule i suze, dok su suigrači ustali i zapljeskali svom kapetanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.