Novak Đoković silno se trudi približiti navijačima, a ova legenda rekla je ono što svi misle, ali neće reći!

Foto: fah

Yannick Noah, izbornik francuske Davis Cup reprezentacije, nema dlake na jeziku. Kako će u polufinalu Davis Cupa igrati protiv Srbije, osvrnuo se na Novaka Đokovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ono što on želi najviše od svega jest priznanje. Konstantno pokušava zavesti publiku, toliko se trudi da to izgleda lažno”, rekao je Noah i dodao: “On je dijete koje traži pažnju i u tome ponekad pretjeruje”.

Novak jednostavno ima najslabiju podršku tijekom mečeva i najmanje navijača.

“Trudim se stvari držati u ravnoteži, a i zabaviti se. To je jako važno za mene kao osobu, moj karakter, moj život…”, komentira Novak Đoković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Proteklih se godina kako trudio osvojiti navijače, evo jednog od poteza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.