Novi format Davis Cupa: Hrvatska u skupini sa Španjolskom i Rusijom

Foto: fah

Hrvatska muška teniska reprezentacija na ovogodišnjoj završnici Davis Cupa, koja će se igrati u Madridu od 18. do 24. studenoga, igrat će u skupini B s domaćinom Španjolskom i Rusijom, određeno je ždrijebom održanim u četvrtak u Madridu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove godine će se Davis Cup po prvi put igrati u novom formatu u kojemu će 18 reprezentacija na istom mjestu u razmaku od tjedan dana odlučivati o pobjedniku, a pojedinačni susreti igrat će se na dva dobivena seta.

Nastup u četvrtfinalu izborit će šest pobjednika skupina i dvije najbolje drugoplasirane reprezentacije.

SKUPINE ZAVRŠNICE DAVIS CUPA:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SKUPINA A: Francuska, Srbija, Japan

SKUPINA B: HRVATSKA, Španjolska, Rusija

SKUPINA C: Argentina, Njemačka, Čile

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SKUPINA D: Belgija, Australija, Kolumbija

SKUPINA E: Velika Britanija, Kazahstan, Nizozemska

SKUPINA F: SAD, Italija, Kanada

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.