Novi napadač Hajduka o derbiju: Znamo koliko to navijačima znači

Split, 29.08.2020. Utakmica 3. kola Prve HNL Hajduk - Slaven Belupo. Na slici slavlje Hajdukovih igraća nakon postignutog pogotka. foto HINA/ Mario STRMOTIĆ/ ms

U redovima Hajduka u subotnjem remiju protiv Slaven Belupa debitirao je grčki napadač Dimitrios Diamantakos. Splitska momčad nije uspjela doći do pobjede, završilo je 2:2, a Diamantakos je zabio gol u 51. minuti preciznim udarcem s 20 metara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Nažalost nismo pobijedili, ali mislim da smo igrali dobro i stvorili dosta prilika. S druge strane suparnik nam je napravio praktički jednu i pol šansu i zabio dva gola. Imali smo lošu sreću, ali to je nogomet i moramo se okrenuti idućem susretu. Svi igrači su dali sve od sebe, nakon crvenog kartona je bilo teško, ali uspjeli smo kreirati nekoliko prilika. Moramo biti više fokusirani na prekidima i takvi golovi nam se ne smiju događati, rekao je Diamantakosa nakon utakmice.

Sljedeća prvenstvena utakmica za Hajduka je ona najveća u ligi – derbi s Dinamom.

– Čeka nas derbi, imamo par dana odmora i nakon toga se moramo pripremiti za tu utakmicu. Znamo koliko to navijačima znači, žao mi je što neću moći osjetiti tu atmosferu, ali nadam se da ćemo gledatelje uskoro ponovno moći vidjeti na stadionu, zaključio je Diamantakos, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.