Novi pogodak Eduarda, u neredima ubijen navijač Palmeirasa

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Eduardo da Silva nastavlja sa sjajnim igrama u dresu Flamenga, nažalost ovoga puta je njegova momčad doživjela poraz 1-2 na gostovanju kod Atletico Paranaensea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U susretu 29. kola brazilskog prvenstva Eduardo je na gostovanju kod Atletica u osmoj minuti postigao vodeći pogodak na utakmici, međutim Atletico je u nastavku susreta s dva gola okrenuo rezultat i izborio pobjedu. Oba gola za domaćine zabio je Cleo (17, 45).

Otkako je u sredinom srpnja stigao u Flamengo Eduardo je zabio već sedam golova i uz Alecsandra, koji je također zabio sedam golova, najbolji je strijelac kluba.

Nažalost, 29. kolo su obilježili neredi navijača u derbiju između Palmeirasa i Santosa koji je završio pobjedom gostujućeg sastava 3-1. U sukobima navijača ubijen je 21-godišnji navijač Palmeirasa, dok su četvorica teže ozlijeđena, pri čemu je jedan propucan iz vatrenog oružja. Do tučnjave je došlo kada su navijači Palmeirasa na autoputu priredili zasjedu i napali dva autobusa s navijačima Santosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači neredi veliki su problem brazilskog nogometa, a samo u 2013. godini je ubijeno 30 navijača. Od 1988. u Brazilu je ubijeno više od 200 navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.