Novi problemi za Milan: Ozljeda Marija Mandžukića

Foto: fah

Nakon Zlatana Ibrahimovića utakmicu Milana i Udinesea propustit će i hrvatski napadač, bivši golgeter Vatrenih Mario Mandžukić. Novi su to problemi za milanski klub koji ipak posustaje u borbi za naslov prvaka Italije, gradski rival Inter trenutno ima najbolju situaciju kada govorimo o tituli. Milan je na drugom mjestu, dok je Juventus treći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, prema informacijama koje dolaze iz Italije Mandžukić bi mogao biti spreman za utakmicu sa Manchester Unitedom u sklopu osmine finala Europske lige. Zbog svega trener Milana, Pioli, će se u napadu osloniti na Antu Rebića, hrvatskog napadača koji ponovno trese mreže, a koji će biti u startnih 11 Milana.

Predstojeće četiri utakmice propustit će bivši švedski reprezentativac Zlatan Ibrahimović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.