Novi šok na Santiago Bernabeu za Real s Lukom Modrićem…

Foto: Snimka zaslona

U ovim trenucima u tijeku je u Madridu, na Santiago Bernabeu, izuzetno bitna utakmica poglavito za Real, koji kao i Barcelona ne briljira ove sezone u prvenstvu. Naime, večeras igraju Real i Alaves, a gosti su poveli već u petoj minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je Real veliki favorit uslijedio je šok za Kraljeve u ranoj fazi utakmice, dosuđen je kazneni udarac za goste jer je prethodno Nacha lopta pogodila u ruku. Sudac nije ima previše izbora, niti se dvoumio te je pokazao na bijelu točku. Siguran realizator za Alaves bio je Lucas Perez. U svemu tome negativnome dobra je stvar za Real što se sve dogodilo relativno rano te ima dovoljno vremena za preokret.

Za Real je od prve minute krenuo i kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.