Ni sahranjen Maradona nema mira: Mladić tvrdi da mu je sin te želi ekshumaciju

Foto: Snimka zaslona

Jedan od najvećih nogometaša svih vremena Diego Armando Maradona sahranjen je prije nekoliko dana, no čini se kako ni nakon smrti nema mira. Naime, Santiago Lara tvrdi da je šesto (ili deveto, ovisno izvoru koji prenosite) dijete legendarnog Maradone te traži da se ekshumira Diegovo tijelo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lara je to tražio kako bi se mogao napraviti DNK test nakon čega bi se dokazale ili možda ipak opovrgnule njegove tvrdnje.

“Samo želim znati tko sam. Ne želim financijsku korist. Nekoliko je dana prije svoje smrti kada su joj skinuli respirator kako bi mogla govoriti moja majka grupi odvjetnika kazala da sam sin Diega Maradone”, tvrdi Santiago. Njegov odvjetnik je kazao kako samo želi da se tijelo Maradone prebaci do mrtvačnice na pregled te bi se već sutradan znali rezultati testiranja.

Tek ostaje vidjeti kakav će epilog ove priče biti, no mnogi mediji, uzimajući u obzir Maradonin način života, ne isključuju mogućnost da Santiago Lara govori istinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.