Novi trener? Novak Đoković traži dvojnika!

Foto: Instagram

Nekoć najbolji tenisač svijeta Novak Đoković u potrazi je za novim trenerom, nakon što je šokirao teniski svijet i otpustio čitav svoj stručni stožer teško je naći novog suradnika, a koji će ispuniti sve kriterije čovjeka koji je godinama bio na vrhu ATP ljestvice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tko bi mogao biti novi trener Novaka Đokovića ovih se dana samo nagađa, nije lako s razmaženim ”Noletom” te je stoga razumljivo oklijevanje nekih koji se spominju kao nasljednici bivšeg trenera.

Sam Đoković na velikom turniru u Madridu, na kojem se nalazi i Marin Čilić,  je pojasnio tko bi po njemu mogao preuzeti tu zadaću, postavio je i jedan uvjet. Na velikom turniru u Madridu Đoković je, između ostaloga, rekao:

“To će biti netko sa sličnim iskustvima kao ja. Nema mnogo tenisača u prošlosti koji su dostigli tu razinu, tako da ću vidjeti. Sada razmišljam smireno i pažljivo. Ne želim se žuriti…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugim riječima, Novak Đoković traži dvojnika, malo je velikih igrača iz prošlosti, a koji žele biti treneri ili jesu treneri. Naime, bez obzira tko što mislio o Novaku Đokoviću činjenica je da se radi o igraču koji je osvojio sve što se osvojiti moglo, osim olimpijskog zlata.  Ako Đoković ipak ne ublaži kriterije teško će naći bivšeg igrača koji je osvojio sve što je on osvojio, a koji se žele maltretirati kao trener dobrim dijelom razmažene zvijezde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.