Nabiskupijska završnica katoličke malonogometne lige 13. svibnja u Višnjevcu

Foto; snimka zaslona

14. po redu završnica Katoličke malonogometne lige Đakovačko-osječke nadbiskupije održat će se u subotu 13. svibnja 2017. godine u Višnjevcu. Program će započeti sa Svetom misom koju će predvoditi višnjevački župnik vlč. Vjekoslav Lulić u crkvi Rođenja Blažene Djevice Marije s početkom u 11 sati. Odmah nakon Svete mise igrači će se zaputiti u dvoranu Osnovne škole Višnjevac gdje će se odigrati i same utakmice. Šest ekipa će kao i dosada biti podjeljene u dvije skupine, gdje će po sustavu “svako sa svakim” iznjedriti finaliste. Utakmice s odigravanjem počinju u 12:20, utakmica za treće mjesto očekuje se oko 16:20, dok je finale na rasporedu u 17 sati. Raspored ekipa biti će objavljen na Facebook stranici i web stranici kmnl.hr .

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ekipe koje nastupaju na završnici su prvaci šest regija Đakovačko – osječke nadbiskupije, a to su:

Prvak regije Osijek: Rođenje Blažene Djevice Marije (Višnjevac)

Prvak regije Vinkovci: Samostan svetog Antuna Padovanskog (Mala crkva – Vinkovci)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvak regije Slavonski Brod: Duh Sveti (Slavonski Brod 2 – Mali Pariz)

Prvak regije Đakovo: Sveti Izidor (Široko Polje)

Prvak regije Županja: Sveti Antun Padovanski (Topola)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvak regije Donji Miholjac: Rođenje Blažene Djevice Marije (Podravska Moslavina)

Naslov brani Miholjački prvak Podravska Moslavina, Pozivamo sve da dođu uživati u odličnom ozračju i majstorijama na tarenu u subotu 13.svibnja s početkom u 12:20!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.