Novinar dao Flicku i pomogao mu s kašljem: Evo kako mu je ovaj uzvratio

epa09855481 Germany’s national soccer team head coach Hansi Flick reacts during a press conference in Frankfurt am Main, Germany, 28 March 2022. Germany will face Netherlands in a friendly soccer match on 29 March 2022 in Netherlands. EPA/RONALD WITTEK

Prije nekoliko dana trener Barcelone održao je konferenciju za novinare kojom je najavio utakmicu svoje momčadi protiv Getafea. Kako ju je dva puta morao napuštati zbog napadaja kašlja jedan novinar mu je ponudio bombon od karamele koji je smirio taj kašalj. Tri dana kasnije Flick mu je uzvratio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Xavi Lemus ime je novinara koji prati Barcelonu i zbivanja u njoj . Pred početak nove konferencije za medije Flick je ušao u prostoriju i, prije no što je otišao pred mikrofon, dao mu isti slatkiš i oduševio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.