Novo priznanje: Velika čast za kapetana Vatrenih Luku Modrića

Foto: fah

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, Luka Modrić, prošle je godine u sportskom smislu pokorio nogometni svijet, osvojio je sve što jedan nogometaš, kao individualac, može osvojiti. S druge strane s Realom je osvojiio Ligu prvaka, svjetsko klupsko nogometno prvenstvo, dok je s reprezentacijom izborio plasman u finale SP-a, što je ujedno i najveći uspjeh hrvatskog nogometa u povijesti, a možda i hrvatskog sporta uopće. U jednoj je godini Luka proglašen najboljim igračem SP-a, najboljim igračem Europe, najboljim igračem svijeta u izboru FIFA-e, a osvojio je i Zlatnu loptu France Footballa. No, nije se tu kapetan Vatrenih zaustavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Luki je ukazano još jedno veliko priznanje, hrvatski nogometaš uvršten je u najbolju momčad godine u novoj FIFA 19 nogometnoj simulaciji za konzole, računala i mobilne uređaje. Kapetan hrvatske reprezentacije dobio je TOTY (Team of the year) karticu s ukupnom ocjenom 99. Istu ocjenu kao Luka dobili su tek donedavno nedodirljivi, Cristiano Ronaldo i Lionel Messi, međutim, Luka ima bolje pojedinačne ocjene te je Hrvat i najbolji igrač u FIFA-i 19.

Kad su u pitanju detalji Lukina najniža ocjena posve očekivamo odnosi se na igru glavom te iznosi 73, no, orema ukupnom zbroju svih pojedinih ocjena u igru prvi je kapetan Vatrenih s 566, drugi je Cristiano Ronaldo s 534, dok je tek na trećem mjestu Lionel Messi s 522.

Kartica Luke Modrića nije jeftina i igrač koji je želi kupiti trebat će izdvojiti četiri i pol milijuna novčića da bi ju kupio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.