Obilo im se o glavu: Srbi pisali da su im rukometaši sila, a Hrvatska se raspada – evo kako su završili

završili
Foto: Fah

Uoči početka Europskog prvenstva u rukometu, srpski su mediji pisali o raspadu hrvatske reprezentacije. Objašnjavali su da Srbija ima veće šanse za titulu od Hrvatske. No, završili su zadnji u grupi, pa će biti zanimljivo vidjeti što sada slijedi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Hrvati se nalaze u teškoj grupi B sa Španjolskom, Austrijom i Rumunjskom i ako izgube prvi meč od Španjolaca 12. siječnja, bit će u ogromnom problemu. Glavna snaga ovog tima su bekovi i tu su dokazane snage poput Luke Cindrića, Domagoja Duvnjaka i Tina Lučina, ali djeluje da je ovo mnogo slabiji tim od nekih prethodnih kada je Hrvatska u pitanju”, pisao je Mondo.

> Hrvatski rukometaši pobijedili Rumunjsku i potvrdili drugi krug, sjajni Klarica

“RASPAD SISTEMA U HRVATSKOJ, SRBIJA JE SAD ZA NJIH SILA: Nekad redali medalje, sad mijenjaju ime i broje otkaze!”, pisalo je u naslovu.

Hrvatska muška rukometna reprezentacija uvjerljivom je pobjedom 31-25 (16-12) protiv Rumunjske zaključila prvi krug natjecanja na Europskom prvenstvu u Njemačkoj, a u drugi krug će otići kao prvoplasirana reprezentacija skupine B.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Srbija je već sada doživjela debakl. Crna Gora izbornika Vlade Šole pobijedila je Srbiju 30:29 u trećem kolu Europskog prvenstva, čime je Srbija završila svoje sudjelovanje na turniru u Njemačkoj, a Crna Gora zauzela je treće mjesto u skupini, iza Mađarske i Islanda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.