Objavljeno koliko je bogatstvo ukradeno Di Mariji

epa07851612 Angel Di Maria of Paris Saint Germain celebrates after scoring a goal during the UEFA Champions League Group A soccer match between Paris Saint Germain and Real Madrid at the Parc des Princes stadium in Paris, France, 18 September 2019. EPA/IAN LANGSDON

Domovi nogometaša PSG-a Angela Di Marie i Marquinhosa opljačkani su u nedjelju dok su njih dvojica igrala prvenstvenu utakmicu protiv Nantesa. L’Equipe je objavio kako su za vrijeme pljačke članovi obitelji nogometaša držani kao taoci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je nakon kratkog razgovora sa sportskim direktorom PSG-a Leonardom, trener Mauricio Pochettino izvadio D Mariju iz igre nakon 62 minute.

“Nitko nije povrijeđen i sada su svi dobro. Francuske su vlasti pokrenule istragu”, navode se u priopćenju Marquinhosove riječi.

Pljačkaši su uspjeli ukrasti sef iz Di Marijine kuće u kojem je bio nakit i satovi vrijedni najmanje 500 tisuća eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.