Odlazi li Neymar u Real već ovog ljeta za 260 milijuna eura?

Foto: fah

Hoće li se brazilski nogometaš i zvijezda PSG-a, Neymar, već ovog ljeta vratiti u Španjolsku? Naime, Brazilac je napustio Barcelonu, s kojom je osvojio sve što se moglo osvojiti i postao veliko nogometno ime, za 222 milijuna eura, što je rekord svih rekorda, barem za sada. Međutim, kako javljaju francuski te španjolski mediji bez obzira na novac Neymar je navodno nesretan, nezadovoljan ranim krahom u Ligi prvaka te slabijom konkurencijom u francuskom prvenstvu, u kojem je PSG lakoćom poharao konkurenciju te osvojio francuski Kup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kontroverzni Brazilac, koji bi trebao biti u punom pogonu na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, gdje njegova reprezentacija ponovno ima najveće ambicije, trenutno se oporavlja od ozljede stopala. Njegovi problemi u PSG-u dubljih su korijena a kulminirali su narcisoidnom svađom sa glavnom zvijezdom kluba te miljenikom navijača, Cavanijem. Neymar nije zadovoljan na Parku Prinčeva, navodno je najbliže povratku u Španjolsku točnije Real. I predsjednik Barcelone prije nekoliko dana jasno je poručio pred novinarima kako bi unatoč svemu što se dogodilo te Neymarovoj nekorektnosti prilikom odlaska ponovno rado u redovima Barce vidio kontroverznog Brazilca.

Gdje brazilsku zvijezdu iduće sezone vidi legenda njemačkog nogometa 66-godišnji Paul Breitner, koji je svojedobno igrao braniča za Real Madrid?

“Neymar će slijedeće sezone biti važan igrač Reala”, kazao je Breitner za njemačku televiziju Sport 1 .

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Breitner je i legenda Reala koja je u dresu kraljevskog kluba u dva navrata osvajala španjolsko prvenstvo. Nijemac vjeruje kako bi Neymar mogao biti prevaga u Realovom pohodu prema naslovu prvaka, koji je ove godine suvereno osvojila Barcelona. S Breitnerom se slaže i dobar dio španjolskih medija, koji prenose informacije kako je Real spreman za angažman Neymara platiti čak 260 milijuna eura, što bi bio novi rekord u postavljanju odštete. Međutim, hoće li Neymar biti zadovoljan tim iznosom i kako će reagirati prvak Francuske?

U dresu PSG-a Neymar je zabio 28 pogodaka bez njega su Parižani osvojili Kup, u finalu su pobijedili trećeligaša… U osmini finala Lige prvaka poraženi su od Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.