Odlazi li Oreščanin s klupe Gorice?

Utakmica 26. kola Prve HNL između GNK Dinama i HNK Gorice na stadionu u Maksimiru. Na slici trener Gorice Siniša Oreščanin. foto HINA/ Damir SENČAR/ ds

Siniša Oreščanin danas će najvjerojatnije biti smijenjen s klupe Gorice, nakon što je katastrofalno odradio završnicu sezone i prosuo dvoznamenkastu prednost ispred Hajduka i Rijeke, pa su Velikogoričani završili peti i bez povijesnog europskog nastupa, pišu Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao najizgledniji novi trener Gorice spominje se Krunoslav Rendulić, koji je u netom završenoj sezoni imao odlične rezultate sa Šibenikom, ali ipak nije bio po volji novih kolumbijskih vlasnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.