Oglasio se HKS: Neki naši igrači napadnuti verbalno pa fizički u kafiću u Ateni

epa10154993 Greece’s Giannis Antetokounmpo (C) goes for a basket against Croatia’s Ivica Zubac (L) and Dario Saric during the FIBA EuroBasket 2022 group C stage match between Croatia and Greece at Assago Forum, near Milan, Italy, 02 September 2022. EPA/Daniel Dal Zennaro

Hrvatski košarkaški savez (HKS) oglasio se nakon što su se društvenim mrežama počele dijeliti video objave, a u kojima se vidi da je došlo do verbalnog i fizičkog obračuna barem dvojice naših reprezentativaca, Darija Šarića Ivice Zubca, s lokalcima u jednom kafiću u Ateni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Nastavno na brojne upite medija vezane uz fotografije koje kruže društvenim mrežama i portalima, Hrvatski košarkaški savez se očituje na sljedeći način:

Nakon finalne utakmice Olimpijskog kvalifikacijskog turnira u Grčkoj i zajedničke večere izbornik se zahvalio igračima na još jednoj kvalitetno odrađenoj akciji i raspustio reprezentaciju, s obzirom da nije bilo zajedničkog povratka u Zagreb, nego na nekoliko odredišta sukladno potrebama igrača.

Nakon teških višetjednih priprema i utakmica igrači su se odlučili na zajedničko druženje za oproštaj prije povratka svojim kućama ili klubovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom druženja u jednom od klubova u Ateni neki od naših igrača napadnuti su najprije verbalno, a zatim i fizički što je dakako uzrokovalo njihovu samoobranu.

Bio je to kratkotrajan incident prekinut intervencijom klupskih redara, naveli su na službenim stranicama Hrvatskog košarkaškog saveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.