Štimac o Hajduku: Postali su dom za umirovljenike, a Gattuso bi mogao brzo otići

štimac
Foto: fah

Bivši Vatreni i nekadašnji hrvatski izbornik Igor Štimac komentirao je nogometne aktualnosti nakon odlaska s klupe Indije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bilo je ugodno, nalazio sam zadovoljstvo pa sam zato i toliko dugo ostao. Ulio sam strast u to. Puno smo radili na mentalitetu. Stvorili smo veliku momčad u Aziji koju više nije lagano pobijediti. Srušio sam brojne rekorde i zadovoljan sam”, rekao je Štimac u Nogometnom Podcastu i pojasnio:

“Nitko ne ulaže u nogomet. Nekima od najvažnijih ljudi u indijskom nogometu je važnije da opale sliku na društvenim mrežama nego da pomognu savezu. Moji pomoćnici su imali vrlo malu plaću i sve sam učinio da to promijenim, ali bez uspjeha”.

Govorio je i o Hajduku i njihovom novom treneru Gennaru Gattusu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Gattuso bi mogao brzo otići. Hajduk je postao dom za umirovljenike. Treba biti realan oko nekih stvari. Bijeli mogu više napraviti s mladom momčadi. Finalisti juniorske Lige prvaka su trebali igrati mnogo više. Nitko od njih nije napravio korak naprijed. To je tragedija”, rekao je.

Lijepim riječima govorio je o Ivanu Leki.

“Ivan Leko je trenersko ime i nije trebao otići iz Hajduka. Ima bolje trenerske rezultate nego Gattuso. Livaja je imao jedinstvenu priliku osvojiti trofej s Bijelima. Hajdukovi rezultati ovise samo o Marku Livaji i ako ove sezone ne odigra odlično Hajduk neće završiti u prvih tri”, poručio je Štimac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.