Ole Gunnar Solskjaer: ‘Katastrofa, igrači nisu roboti, oni su ljudska bića’

Foto: fah

Nogometaši Manchester Uniteda slavili su nakon preokreta u derbiju kod Evertona sa 3:1, no trener Uniteda Ole Gunnar Solskjaer nakon pobjede više je vremena posvetio svom nezadovoljstvu činjenicom da je njegova momčad morala ove subote gostovati kod Evertona, dakle, bio je ljut zbog gustog rasporeda koji ima njegov klub. Podsjetimo, Manchester United je u srijedu poražen u 3. kolu Lige prvaka 2:1 kod Bašakšehira, da bi već u subotu od 13:30 igrali derbi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Vrijeme utakmice je bilo namješteno tako da mi padnemo. Mi smo igrali u Turskoj, imali smo mnogo utakmica ove sezone, nazad smo se vratili u četvrtak ujutro i zakazano je da igramo u subotu u podne. To je katastrofa”, rekao je Solskjaer, koji je zapravo tražio od vodstva kluba da se izbori za promjenu termina derbi utakmice, međutim, poručili su mu kako to nije moguće.

“Igrači nisu roboti, oni su ljudska bića. Vratili smo se u četvrtak u 4:00 ujutro. Zar je bio problem da igramo u nedjelju? Pogledajte stanje igrača, već imamo mnogo ozljeda u Premiershipu. Ne govorim samo o mojim igračima nego i o drugima. Želimo da budemo najbolja liga svijeta i uzbudljivi smo, ali ne želimo ozlijediti igrače”, poručio je trener Manchester Uniteda.

Kakva bi tek reakcija bila da su, primjerice, poraženi?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.