Oproštaj od Poljuda: ‘Nikada neću zaboraviti utakmicu protiv Dinama’

Split, 31.08.2019 Utakmica sedmog kola 1. nogometne lige Hajduk - Dinamo. Na slici Jradi Bassel Zakaria. foto HINA/ Mario STRMOTIĆ/ ms

Kako smo već pisali Hajduk i Bassel Jradi jučer su dogovorili sporazumni raskid ugovora. Tako je libanonski napadač mjesec dana prije isteka ugovora postao slobodan igrač. Za njega su u Hajduku imali samo riječi hvale budući da se odrekao novčanih sredstava prilikom dogovora o raskidu ugovora, piše Dalmatinski portal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Na kraju smo sve riješili na korektan način. Priznajem da zbog odluke kluba o prebacivanju u drugu momčad, nisam imao respekta prema čelnim ljudima kluba. Ali nakon sastanka s predsjednikom Lukšom Jakobušićem, promijenio sam mišljenje”, kazao je Jradi te je dodao kako nema razloga da njegov rastanak s Hajdukom prođe u ne baš najboljem ozračju.

Jradi tvrdi kako je predsjednik Hajduka bio vrlo iskren…

“Predsjednik je bio iskren i to respektiram. Nakon toga sam smatrao kako nema razloga da rastanak mene i kluba ne bude korektan…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi dio sezone napadač iz Libanona je proveo u B momčadi Hajduka zajedno s Mijom Caktašem, koji je i dalje najbolji strijelac splitskog kluba u ovoj sezoni.

“Želim zahvaliti svima u drugoj momčadi Hajduka jer su prema meni i Miji Caktašu imali sjajan odnos pun poštovanja. Posebna zahvala ide treneru Goranu Sabliću”, rekao Jradi, koji je na Poljud stigao u ljeto prije tri godine, jednu utakmicu, kako tvrdi, neće nikada zaboraviti. Dakako, radi se o derbiju protiv Dinama na Poljudu, tada je zabio pobjednički pogodak.

“Nikada neću zaboraviti utakmicu protiv Dinama na Poljudu. Pobijedili smo 1:0, a ja sam zabio pobjednički pogodak. Bio je to sjajan osjećaj. Derbiji s Dinamom su zaista posebne utakmice i gušt ih je igrati”, rekao je i otkrio da mu se grad posebno svidio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U dresu Hajduka igrao je tri nepune sezone te su se u tom razdoblju promijenili brojni treneri, tvrdi da je na njega najbolji dojam ostavio Damir Burić.

“Za mene osobno je Damir Burić bio najbolji jer me koristio kao ofenzivnog igrača, a ne kao igrača ‘box to box’. Ali, moram reći da sam sa svim trenerima imao dobar odnos…”

Iako je slobodan igrač Jradi ne zna gdje će nastaviti karijeru, no jasno tvrdi kako to neće biti jedna destinacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kada si slobodan igrač onda ti mobitel vrlo često zvoni. Imam na stolu nekoliko zanimljivih opcija, ali Indonezija sigurno neće biti moja iduća destinacija. Imam 27 godina, za Hajduk sam odigrao 96 utakmica i zašto bi išao tamo”, rekao je Jradi te je za kraj poslao poruku svim navijačima Hajduka.

“Budite uz momčad, kao i do sada.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.