Oršić otkrio zbog čega najviše žali u dvoboju protiv Seville

oršić
Foto: fah

Nakon što su pobijedili trenutačno drugoplasirani sastav španjolskog prvenstva i šesterostrukog pobjednika Europske lige Sevillu, ali ipak ispali iz daljnjeg natjecanja u Europi, nogometaši Dinama imali su pomiješane osjećaje u četvrtak navečer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je s 1-0 svladao Sevillu u Maksimiru, ali španjolski će sastav zaigrati u osmini finala Europske lige zahvaljujući 3-1 uspjehu iz prvog dvoboja.

– Čudan je ovo osjećaj. Pobijedili smo drugoplasiranu momčad jedne od najjačih liga svijeta, no kod svih igrača u svlačionici ostaje žal što nismo uspjeli razveseliti navijače i ljude koji vole Dinamo. No, nakon ovakve utakmice imamo razloga za optimizam u nastavku Prve HNL, rekao je Marko Tolić.

Slično je kazao i Josip Mišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Osjećaji su izmiješani. Pobijediš ekipu koja se bori za naslov u Španjolskoj, a ostaje žal što ispadaš. Zaslužili smo više nego što ovaj rezultat pokazuje. Ključne su bile tri-četiri minute s kraja prvog poluvremena u Španjolskoj. Sad se okrećemo našem prvenstvu. Išli smo s presingom, željeli smo biti što bliže njihovom golu.

Mislav Oršić najviše je žalio zbog završnice prvog poluvremena u Sevilli kada je Dinamo primio dva pogotka.

– Pobijedili jesmo, ali to nije bilo dovoljno. Igrali smo bolje nego u Sevilli, u nastavku smo probali i napasti, ali nismo uspjeli. Istina je da su nam nedostajali Ademi i Ivanušec, da su oni bili tu i mi bismo bili bolji. Kada bih nešto mogao promijeniti to bi bilo od 42. do 45. minute u Sevilli, zaključio je Oršić, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.