Osijek u gostima svladao Šibenik uz dva gola Miereza

Foto: fah

Osijek je kao gost svladao Šibenik sa 2-0 (0-0). Oba je gola postigao Mierez (68, 75-11m).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osijek je povep kada je Jurčević uputio dobar centaršut s lijevog boka, a Mierez je bio najviši u skoku pred domaćim vratima te glavom s pet metara zatresao mrežu. Nakon dvije minute Jurčević je ponovno ubacio loptu s lijevog boka, u duelu su bili Ndockyt i Kvesić, a sudac Čuljak je pokazao na bijelu točku. Uslijedila je trominutna provjera te odluke nakon koje je Čuljak ostao prit tome da dodijeli kazneni udarac gostima, a siguran izvođač bio je Mierez.

Treći Osijek sada ima 13 bodova, koliko imaju i vodeći Dinamo te druga Gorica, no Dinamo je odigrao dvije, a Gorica jednu utakmicu manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.