Osramoćen Tyson Fury: Neslavni kraj karijere boksačkog prvaka zbog kokaina?

Foto: fah

Nakon što je prošloga tjedna po drugi puta odgođen uzvratni dvoboj za profesionalnog svjetskog boksačkog prvaka u teškoj kategoriji između Britanca Tysona Furyja i Ukrajinca Vladimira Klička, američka televizijska postaja ESPN je u petak objavila kako je Fury bio pozitivan na kokain na dopinškoj kontroli obavljenoj prije osam dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Furyjeva tabora odbijaju izjasniti se u vezi optužbi za pozitivan dopinški nalaz.

Dvoboj Furyja i Klička za pojaseve po verzijama WBA i WBO trebao se održati 29. listopada u Manchesteru, no borba je odgođena iz medicinskih razloga iako nije navedena njihova priroda.

Fury je 25. studenoga prošle godine iznenađujuće pobijedio Klička u Duesseldorfu i tako mu preoteo naslov prvaka po verzijama WBA, WBO, IBF, IBO i magazina Ring.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrlo brzo zakazana je uzvratna borba koja se trebala održati 8. travnja, ali ona je odgođena zbog Furyjeve ozljede gležnja. Novi termin uzvrata trebao je biti 29. listopada, no sada je vrlo upitno hoće li Fury uopće dobiti priliku braniti naslov, jer ukoliko se navodi ESPN-a pokažu istinitima ostat će bez pojaseva prvaka bez borbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.