Oštećen Poljud, kreće se u sanaciju…

Split, 05.06.2020. - Na praznom Poljudu odigrana je utakmica 27. kola Prve HNL između HNK Hajduk i NK Inter Zaprešić. foto HINA/ Miroslav LELAS/ lm

Na splitskom stadionu, na Poljudu, pukao je jedan od nosača stuba. Tako je kultni stadion, koji je izgrađen 1979. godine, a na kojem Hajduk igra svoje utakmice, oštećen. Drame, srećom, nema, bez obzira što su na krovu vidljive pukotine te je potrebna sanacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako tvrde odgovorni iz kluba krenut će se što prije u akciju rješavanja problema. Kako smo već spomenuli stadion na Poljudu je izgrađen 1979. godine, a izgrađen je za Mediteranske igre. Zahrđale ploče na krovu iz kluba su pokušali popraviti – žicom! Očito se radi o novoj tehnologiji gradnje kakvu će odgovorni primjeniti i na potresom pogođenim područjima. Samo je potrebno malo više – žice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.