Iz Reala uoči Liverpoola: Sergio Ramos pozitivan na koronavirus

epa09078679 Real Madrid's midfielder Luka Modric (L) and defender Sergio Ramos (R) vie for the ball with Atalanta's striker Luis Muriel (C) during the UEFA Champions League round of 16 second leg soccer match between Real Madrid and Atalanta held at Alfredo Di Stefano stadium, in Madrid, central Spain, 16 March 2021. EPA/JuanJo Martin

Nogometaši Reala pobjedom na svom terenu protiv Liverpoola 3:1 u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka stigli su na korak do polufinala, ali samo na korak. Veliki je posao pred Realom, uzvrat u Engleskoj i posao još uvijek nije gotov, momčadi Jurgena Kloppa treba pobjeda od 2:0 za polufinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da će biti teško Modriću i društvu pokazuju i vijesti koje dolaze iz Realovog tabora, naime, iskusni Sergio Ramos, jedna od Realovih sportskih ikona, pozitivan je na koronavirus. Nakon Raphaela Varanea, koji je zbog koronavirusa propustio prvu utakmicu s Liverpoolom te neće igrati ni u drugoj, zaražen je tako i kapetan madridskog kluba. Srećom po Real, ako se to može nazvati srećom, Zinedine Zidane ne bi na Ramosa mogao računati čak i da je sve u redu, odnosno da korone nema, budući da je iskusni stoper ionako zbog ozljede nedostupan. Zidane će se morati snaći s onim što ima na raspolaganju, a i dalje raspolaže s vrhunskim igračima.

No ovog će puta Realu nedostajati i Ramosovo bodrenje s tribina, u čemu je on bio neumoljiv.

Podsjetimo, Real u srijedu gostuje na Anfieldu, a utakmica se igra od 21 sat. Kraljevski klub, kako smo već spomenuli, ima prednost od 3:1 iz prvog susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.