Otac Stipe Miočića: On nije američki Hrvat, nego je Hrvat jer su mu i otac i mati Hrvati!

Foto: Facebook

Stipe Miočić bio je odličan protiv Juniora dos Santosa i lako obranio naslov UFC prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Često ga nazivaju amerikim Hrvatom, ali njegov otac kaže da je on samo – Hrvat.

“Mi smo našoj djeci stalno govorili da ne smiju zaboraviti hrvatske korijene. Nažalost, ima američkih Hrvata koji to zaborave. Stipe za mene nije američki Hrvat, nego je Hrvat jer su mu i otac i mati Hrvati”, poručuje njegov otac Bojan za tjednik Max!

“Stipi jako puno znači što ga Hrvati toliko podržavaju, pa je nedavno na svom Facebook-profilu napisao da je počašćen što iza njega stoji jedna cijela nacija”, ističe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stipe bi možda mogao i privatno doći u Hrvatsku.

“Nadam se da će to biti na dva tjedna, da mu malo pokažem Hrvatsku. Volio bih ga odvesti na Plitvice, u Međugorje i Dubrovnik. Ta dva tjedna UFC bi ga trebao osloboditi obveza jer bi to bio potpuno privatni posjet, nikako poslovni. I moja supruga Jelica, koja je iz BiH, voljela bi ga odvesti u Banju Luku ili Sarajevo na prave ćevape”, priča otac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.