Otišao iz Bayerna pa kritizira Kovača: ‘Želim mu da nauči i popravi stvari jer za njega prošla godina nije bila dobra’

Foto: fah

Rafinha se na kraju prošle sezone oprostio od Bayerna. Sada je kritizirao hrvatskog stručnjaka Niku Kovača jer u posljednjoj utakmici protiv Eintrachta nije dobio priliku za oproštaj od navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Iz sveg srca bih želio da sam ostao u Bayernu, da sam još uvijek u klubu. Što se tiče Nike, nadam se da će sve ispasti dobro za njega. Želim mu da nauči i popravi stvari jer za njega prošla godina nije bila dobra. Možda mu je ovdje teško jer u momčadi ima samo uspješne igrače, igrače s velikim iskustvom. Bilo je puno stresa, puno nesretnih igrača. Nešto je nedostajalo u odnosu nas igrača i njega kao trenera. Možda zato jer je vjerovao samo nekolicini”, smatra on.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.