Otkaz slovenskom izborniku, bivši trener Rijeke Kek najveći kandidat

Foto: fah

Dosadašnji izbornik slovenske nogometne reprezentacije Tomaž Kavčić (64) dobio je otkaz zbog serije loših rezultata, objavio je u srijedu Slovenski nogometni savez (NZS)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slovenska reprezentacija je pod Kavčićevim vodstvom odigrala sedam utakmica ostvarivši samo jednu pobjedu, jedan remi i pet poraza. Pobijedila je Crnu Goru u prijateljskom susretu, remizirala protiv Cipra u Ligi nacija, te upisala poraze od Austrije, Bjelorusije, Bugarske, Cipra i Norveške.

“Kavčić je odluku o smjeni primio korektno, a do izbora novog izbornika reprezentaciju će voditi netko iz sadašnjeg stožera reprezentacije,” izjavio je predsjednik NZS-a Radenko Mijatović.

Kazao je da na mjestu izbornika želi stručnjaka koji može postići uspješne rezultate, pri čemu ne isključuje niti mogućnost angažiranja stranog stručnjaka, ali da je o tome u sadašnjem trenutku prerano govoriti, te da treba uzeti u obzir i ograničene financijske mogućnosti Slovenskog nogometnog saveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema pisanju slovenskih medija najviše izgleda za preuzimanje reprezentacije ima donedavni trener Rijeke Matjaž Kek, koji je već vodio reprezentaciju od 2007. do 2011. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.