Ovacije: Emotivni Mirko Filipović pobjedu posvetio starijem sinu Ivanu

Foto: Snimka zaslona

Kako smo već pisali, hrvatska legenda borilačkih vještina 42-godišnji Mirko “Cro Cop” Filipović osvojio je Rizinov Grand Prix u Saitami nakon što je u subotu u finalu poslije dvije minute borbe pobijedio 29-godišnjeg Iranca Amira Aliakbaria. Koji je od Mirka 15 kilograma teži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon velike pobjede uz ovacije gledatelja u Areni Mirko je zaplakao te je u ringu svima pokazao koliko mu znači ova pobjeda koju, iskreno rečeno, nije očekivalo puno ljudi, što je Mirko indirektno i priznao kada je na društvenim mrežama uoči presudne borbe zahvalio svima onima koji su vjerovali u njega.


ミルコ・クロコップ vs. アミール・アリアックバリ Mirko Cro Cop… by outlawrocker

Poslije velikog meča, velikog turnira, velike borbe i velike pobjede Mirko je održao kratak emotivni govor i uz suze pobjedu posvetio svom starijem sinu Ivanu, jer kako je rekao ”mlađi sin još uvijek ne razumije što tata radi.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.