Ovako je Miočićeva supruga komentirala glavnu vijest iz borilačkog svijeta!

Foto: Instagram

Stipe Miočić gotovo sigurno ne bi imao ništa protiv meča protiv Brocka Lesnara u UFC-u, piše Fightsite. To se može lako zaključiti prema posljednjoj objavi njegove supruge Ryan Marie Miočić, koja se suptilno, ali opet prilično jasno, očitovala o glavnoj borilačkog vijesti MMA svijeta u ponedjeljak – o povratku bivšeg prvaka u teškoj kategoriji, a posljednjih godina ponovno WWE zvijezde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećamo, kako se Lesnar u ponedjeljak sastao u Las Vegasu s predsjednikom UFC-a Danom Whiteom, a tema je bila povratak u UFC. White ne skriva da bi njegova organizacija htjela vidjeti Lesnara ponovno u Octagonu, a s obzirom da gorostasu uskoro ističe ugovor u WWE-u, ta mogućnost je sada i realna. Prije povratka u UFC, Lesnar se mora vratiti u USADA-in anti-doping program i odslužiti do kraja kazu zbog pada na doping testu uoči UFC-a 200.

Word @madflavors_world

Objavu dijeli Ryan Marie Miocic (@mrs_miocic)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miočićeva supruga je objavila doličnu kompilaciju dvije fotografije na svom službenom Instagram profilu. Na prvoj se nalaze White i Lesnar, a fotografija je snimljena na njihovom jučerašnjem sastanku. A na drugoj je slavni komičar Joey Diaz i njegova legendarna rečenica “Give him to Stiopic!”.

Oni koji malo bolje prate MMA scenu znaju da je Diaz redoviti gost podcasta Joe Rogana “The Joe Rogan Experience”, ali i da je veliki fan Stipe Miočića iako niti danas ne zna pravilno izgovoriti njegovo prezime pa ga miješa sa “Stiopic”. Upravo je u tom šou često gotorio imigrantskom mentalitetu koji je doveo Stipu do onoga što je on danas – najopasniji čovjek na planeti!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stipe često zna istaknuti da je upravo supruga Ryan Marie šefica u njihovoj kući i da sve važne odluke upravo ona mora “amenovati”. S obzirom da se ona ovako javno očitovala o Lesnaru kao potencijalnom Stipinom protivniku, nije teško zaključiti da je obitelj Miočić “ZA”.

No, Stipu sada najprije čeka dovršetak snimanja reality showa “The Ultimate Fighter”, a zatim i meč protiv Daniela Cormiera na UFC-u 226, koji slijedi u srpnju. Stoga bi eventualni dvoboj protiv Lesnara morao pričekati sam kraj godine. Uostalom prije tog termina Lesnar ne bi bio niti dostupan radi odsluženja suspenzije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.