Pašalić junak pobjede Atalante: ‘Uvijek sam bio taj koji se uklapa u momčad i trudi se s njom ostvariti rezultat’

Foto: fah

Mariju Pašaliću trebalo je samo 19 sekundi utakmice da zabije gol za pobjedu Atalante nad Romom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Jako sam sretan zbog gola, ali još i više zbog važne pobjede koja nam donosi veliku prednost na ljestvici. Sada imamo šest bodova više od Rome i idemo utakmicu po utakmicu, sve do ostvarenja cilja i novog plasmana u Ligu prvaka. Spremni smo za to”, rekao je Pašalić za Sky Sport.

“Da sam ovako zabio, a da smo izgubili, onda to ne bi ni bilo važno. Ovako, uspio sam se naći na pravom mjestu i u pravo vrijeme, to je jedna od mojih karakteristika još iz djetinjstva. Uvijek sam bio taj koji se uklapa u momčad i trudi se s njom ostvariti rezultat”, ističe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.