Pašalić nakon pogotka Cipru: ‘Debitirao sam protiv njih, a sad sam i zabio i sretan sam zbog toga’

Foto: snimka zaslona

Mario Pašalić donio je tri boda Vatrenima u drugom kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Očekivali smo da će biti teška utakmica, nešto slično kao protiv Slovenije, da će se suparnik povući i tražiti prilike iz kontri i polukontri. Morali smo biti strpljivi i mirni”, izjavio je poslije teško izborene pobjede Hrvatske nad Ciprom.

“Srećom smo zabili taj gol u prvom poluvremenu, s nekakvim olakšanjem otišli na poluvrijeme. U nastavku je to malo štekalo, usporili smo protok lopte, nije išlo kako je bilo prvo poluvrijeme, ali na kraju su tri boda najvažnija”, dodao je.

Vratili ste nakon teške ozljede, pauzirali ste dva mjeseca na prijelazu iz 2020. u 2021. godinu. Koliko vam znači prvi službeni pogodak za reprezentaciju?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Je, sigurno. Trebalo mi je neko vrijeme da se vratim u pravi ritam, sad sam super i nemam nikakvih problema s ozljedama. Drago mi je što sam pogotkom pridonio pobjedi, mogu reći da mi Cipar nekako i leži jer sam 2014. debitirao protiv njih, a sad sam i zabio i sretan sam zbog toga.”

Slijedi Malta koja bi mogla imati sličnu taktiku i je li vrijeme za onu pravu, razigranu i ubojitu Hrvatsku?

“Sigurno će oni igrati nešto slično onome što je igrao Cipar. Morat ćemo analizirati neke stvari i popraviti ih kako bi to izgledalo još uvjerljivije”, zaključio je Pašalić, piše gol.dnevnik.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.