Pašalić: Pokazali smo da možemo igrati sa Španjolskom

Foto: snimka zaslona

Hrvatska je jučer nakon produžetaka poražena od Španjolske s 5:3, a strijelac trećeg gola koji je Vatrene odveo u produžetke, Mario Pašalić, nakon utakmice je rekao kako ostaje žal kad se ispadne na ovakav način.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mario Pašalić je rekao kako je utakmica protiv Španjolske za neutralne navijače bila jako dobra i zanimljiva za gledati.

– Nažalost, za nas nije završila onako kako smo možda očekivali. Nakon tog trećeg gola izjednačujućeg u samom finišu utakmice- Šteta, vratili smo se. Drugo poluvrijeme e nismo baš dobro izgledali. Uspjeli smo se vratiti u zadnjih deset minuta i nadali smo se nošeni tom euforijom da ćemo okrenuti taj rezultat. Imali smo prilike u produžecima, par vrhunskih prilika. Nažalost, nismo zabili i Španjolci su to kaznili, rekao je.

O minutaži i pogotku

Tekst se nastavlja ispod oglasa

-Bio sam spreman, nisam dobio neku veću minutažu u prethodne tri utakmice. Čekao sam strpljivo svoju priliku. Kad sam dobio priliku, zadnjih 15 minuta pokušao sam dati sve od sebe. Posrećilo mi se, zabio sam i donio te produžetke. Nažalost, nije završilo najsretnije za nas, rekao je.

Istaknuo je kako su se Vatreni dosta mučili i trčali u prvom poluvremenu, ali Španjolci su kvalitetni.

– Držali su posjed i igrali su stvarno dobro. Pokazali smo da možemo igrati sa Španjolskom i protiv tih igrača. Ostaje žal kad ispadneš na ovakav način. Okrećemo se kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo koje treba izboriti i dogodine na Svjetskom prvenstvu pokazati pravu i moćnu Hrvatsku, rekao je, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.