Paulo Dybala igra očajno ali želi više novaca za novi ugovor

epa08519002 Juventus player Paulo Dybala celebrates after scoring the opening goal during the Italian Serie A match between Genoa CFC and Juventus FC at Luigi Ferraris stadium in Genoa, Italy, 30 June 2020. EPA/LUCA ZENNARO

Argentinski nogometaš i napadač Juventusa, ali i sam Juventus, Paulo Dybala, igra vrlo loše u prvom dijelu nove sezone. Juventus više nije nedodirljiv u Italiji, iako je i dalje favorit za naslov, dok u Ligi prvaka u grupnoj fazi Barcelona ima prednost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom na sve velike su kritike na račun argentinskog nogometaša, međutim, to neće previše imati utjecaja na njegov status u momčadi te će njemu uskoro biti ponuđen novi ugovor. Kako piše La Stampa čelništvo Bianconera zakazalo je sastanak sa Dybalom i agentom Jorgeom Antunom. Razgovarat će se o novom ugovoru te je Juventus pokazao zanimanje za produžetak suradnje s argentinskim igračem.

Juventus je spreman Dybali ponuditi novi ugovor s istom plaćom, a ona bi iznosila 7.3 milijuna eura po sezoni. No Dybali to nije dosta te želi više novaca i zasad je to ono što razdvaja dvije strane i o tome će biti najviše govora na predstojećem sastanku.

Podsjetimo, Dybala je član Juventusa od 2015. godine, u Juve je stigao iz Parme te je za crno bijele odigrao 236 utakmica,  za to vrijeme postigao je 96 golova i upisao 38 asistencija. Aktualni ugovor Dybalu veže do ljeta 2022. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.