Perišić i Kramarić – Dva reprezentativca i dvije bake koje s molitvom prate utakmice

Foto: snimka zaslona

Ivan Perišić odigrao je sjajnu utakmicu protiv Kanade, kao i Andrej Kramarić. Zanimljivo je da ih je obojicu pratila molitva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, u malom selu Čišla nedaleko od Omiša, odakle je rodom hrvatski reprezentativac, Perišićeva baka Luce pratila je utakmicu protiv Kanade s molitvenikom u ruci.

Baka Andreja Kramarića živi u Bednji. Čak i kada gleda reprizu unukovih golova i svoje prezime na njegovu dresu, baku Maricu obuzmu emocije. Baka našeg sjajnog napadača moli se prije svake utakmice, piše RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

> Kramarić nakon dva gola za Hrvatsku objavio fotku sa suprugom i sinom ispred raspela

“Ja se prekrižim i molim. Onda tu sjedim i kad himnu pjevaju, onda izmolim Oče naš i vjerujem u Boga. Onda kažem. Andrijanek daj gol! I urodilo je plodom. Ja sam već molila prije pa nije dao. Zato je sad duplo. Najprije je dao, ali mu nisu priznali”, kazala je Baka Marica.

Baka kaže kako je Andrej od malih nogu volio loptu. Iako je rođen i živio u Zagrebu, u Bednji je provodio svoju mladost. Kramarić je u Bednji proglašen i počasnim građaninom. Na Svjetskom prvenstvu u Rusiji razvio je zastavu s natpisom svog mjesta, a građani su mu zauzvrat snimili pjesmu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.