Perišić: Mladi igrači znaju gdje su došli, da moraju raditi i dati dodatnu snagu

perišič
Foto: HNS

Ivan Perišić predvodit će kao kapetan Vatrene u susretu sa Slovenijom na kraju zahtjevne rujanske trilogije u nastavku kvalifikacijskog ciklusa za Svjetsko prvenstvo iduće godine u Kataru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivan je pred dvoboj sa Slovencima svjestan da je pobjeda nad Slovačkom u smiraju dvoboja u Bratislavi dodatno podigla samopouzdanje hrvatskih reprezentativaca.

“Atmosfera je odlična poslije pobjede u Slovačkoj, dala nam je dodatnu energiju. Dobro smo odradili utakmice s Rusijom i Slovačkom, nismo primili gol i možemo biti zadovoljni s dva možda najteža gostovanja. Međutim, ako ne pobijedimo Sloveniju, to neće puno značiti”, ističe Perišić, koji ukazuje na naporan rujanski ritam utakmica.

“Ritam je strašan, sve su zbili u kratko vrijeme, bit će malo lakše u listopadu i studenom, ali onda ćemo već i s klubom imati dvije utakmice tjedno. Tko preživi, pričat će, ha, ha, ha… Međutim, zato u kadru imamo 25 igrača da bi trener mogao izabrati i raspodijeliti snage. Kostur ekipe je tu, mlađi igrači imaju već dosta ozbiljnih utakmica, oni nam daju dodatnu snagu”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O tijeku utakmice protiv Slovenije Ivan kaže:

“Krećemo od prve minute po gol, bit će lakše ako ih otvorimo u startu kao što je to bio slučaj protiv Mađarske na Poljudu. Moramo definitivno poboljšati napad, a za to nam treba i više vremena. Poljud? Svaka je utakmica na Poljudu nešto posebno, ona puno znači meni, obitelji, prijateljima, svi jedva čekamo da počne”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.