Perišić: Modrić? Ma on je fantastičan, ali nadam se da neće igrati

epa09544278 Inter Milan’s Edin Dzeko (C) celebrates with teammates Ivan Perisic (L) and Hakan Calhanoglu after scoring the opening goal during the Italian Serie A soccer match between FC Inter and Juventus FC at Giuseppe Meazza stadium in Milan, Italy, 24 October 2021. EPA/MATTEO BAZZI

U susretu šestog kola grupne faze Lige prvaka, Real Madrid na Santiago Bernabeu igra protiv Intera od 21 sat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bit će to i hrvatski dvoboj jer su s jedne strane Ivan Perišić i Marcelo Brozović, a s druge Luka Modrić.

Kolo prije kraja Real Madrid je vodeći na tablici s 12 bodova, a Inter ima dva manje. Obje momčadi već su osigurale plasman u osminu finala Lige prvaka, jedino preostaje pitanje s koje pozicije.

Na jučerašnjoj konferenciji za medije Perišić je govorio o dvoboju s Realom, a posebno se dotaknuo kolege iz reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Luka Modrić je moj kapetan, jako ga poštujem. On je vrhunski momčad i vrhunski igrač, uvijek nam pomaže. On je stvarno dobra osoba. Nadam se da neće igrati sutra, bilo bi nam lakše, rekao je Perišić i nasmijao se pa dodao za kraj:

– Ma on je fantastičan, prenosi HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.