Pet pogodaka Marinovića u slavlju Hrvatske!

Hrvatska futsal reprezentacija uspješno je zaključila prvu od tri pripremne utakmice u Novigradu. Izabranici Mata Stankovića večeras su ugostili Vijetnam te su upisali visoku pobjedu 6:3 na krlima peterostrukog strijelca, Darija Marinovića!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo poluvrijeme završilo je bez pobjednika, rezultatom 2:2. Oba pogotka u prvom dijelu za našu reprezentaciju postigao je Dario Marinović. U nastavku Hrvatska dosta bolja i agresivnija, dok Vijetnam sve bazira na obrani te vreba iz kontre i polukontre – prenosi futsal portal hrfutsal.com

Raspoloženi Marinović je u nastavku sam osigurao našoj reprezentaciji pobjedu. Uz ‘petardu’ Marinovića dodajmo da je Franco Jelovčić postigao jedan pogodak. Vijetnam je s igračem vratarom 20-ak sekundi prije kraja zaključio prvu od dvije pripremne utakmice pogotkom za konačnih – 6:3.

U srijedu, 11. veljače  na rasporedu je ogled Hrvatske i Francuske, također u ŠD Novigrad, s početkom u 19:30, a ranije će biti odigran i susret Vijetnama i Slovenije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U četvrtak, 12. veljače, s početkom u 19 sati, Hrvatska će ponovno igrati protiv Vijetnama.

Dodajmo da se ove pripremne (prijateljske) utakmice igraju oči kvalifikacijskog turnira za odlazak na EP u Srbiji, a koji se igra u Dubrovniku od 18. do 21. ožujka,. Izabranici Mata Stankovića igrati će protiv Slovačke, Turske i Armenije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.