Pet trofejnih godina: Odlazak Soudanija težak udarac za ambicije Dinama…

Foto: fah

Najbolji nogometaš Dinama, alžirski reprezentativac, El Arabi Hilal Soudani, riješio je sve detalje ugovora i potpisao je za engleski Nottingham Forest. Ova se vijest već dugo očekivala, samo je bilo pitanje dana kad će doći do realizacije. Odlazak Mr. Derbyja veliki je udarac za ambicije hrvatskog prvaka, kako u Europi tako i u domaćem prvenstvu, bez obzira na pojačanja koja se najavljuju, a od kojih su neka i realizirana. Soudani je donio Dinamo nekoliko ključnih pogodaka u najvažnijim utakmicama sezone, a posebno se specijalizirao za derbije te Hajduk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimanje za Soudanija pokazao je talijanski Cagliari, međutim Soudani je izričito želio u Englesku, Forest je pokazao zanimanje te je posao napokon jučer dovršen. Odlaskom na Otok Soudani je ostvario svoj veliki san, dok će Dinamo zaraditi oko dva i pol milijuna eura.

Iz Dinama su se zahvalili svom dugogodišnjem najboljem igračuna svim golovima i naslovima koje im je donio noseći pet godina plavi dres.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.