Petev otvoreno o Fernandesu: Otkako sam došao u klub nije pokazao gotovo ništa

Foto: GNK Dinamo

Dinamova momčad jutros je otputovala na drugi dio zimskih priprema u Tursku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije odlaska na novinarska je pitanja odgovarao trener Ivajlo Petev.

“Idemo na drugi dio priprema, odigrat ćemo pet pripremnih utakmica. Ono što imamo u planu moramo odratiti što bolje. Prvim dijelom preprema sam vrlo zadovoljan te se nadam da će drugi dio biti još bolji”, rekao je Petev i otkrio kako će na pripremama trenirati Sammir.

“Sammir i naši reprezentativci koji su bili u Kini trenirat će po individualnom programu rada nekoliko dana jer nisu odradili s ostatkom momčadi prvi dio priprema”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dotaknuo se i Juniora Fernandesa koji nije otputovao na pripreme s Modrima.

“Goncalo također neće ići s nama jer po mom mišljenju još nije spreman za rad s loptom te će trenirati u drugoj momčadi. Glede Fernandesa, otkad sam došao u klub, nije pokazao mnogo, gotovo ništa. Mene ne zanimaju prošle zasluge u momčadi, u nogometu nema prošlost, već samo danas i sutra”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.