Petković: Najvažnije je da smo pokazali da smo najbolji kad je najvažnije

epa09498500 Genk player Bryan Heynen and Dinamo Zagreb player Bruno Petkovic (R) in action during the UEFA Europa League group H soccer match between Genk and Dinamo Zagreb in Genk , Belgium, 30 September 2021. EPA/OLIVIER HOSLET

Bruno Petković zabio je oba jedanaesterca e za veliku pobjedu 3:0 kod Genka u drugom kolu skupine Europa lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Jako dobra utakmica Dinama, posebice u nastavku kad smo Genku dali minimalno prostora, Drago mi je da smo odigrali ovakvu utakmicu nakon silnog pritiska koji je bio na nama. Možda je bio nepotreban, a možda i nije. Ipak, najvažnije je da smo pokazali da smo najbolji kad je najvažnije”, kazao je Petković pa je dodao:

”Ne razmišljamo sad o pozicijama u skupini. O tome ćemo tek u zadnjem kolu eventualno razmišljati. Idemo sad utakmicu po utakmicu.”

Idući je bio Luka Ivanušec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Teška utakmica. U prvom poluvremenu su nas baš stisli i bilo je gusto. Izdržali smo i zasluženo pobijedili. Imali smo i sreće. Vratnica njima, vratnica nama. No, u nogometu je i sreća potrebna.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.