Petković vjerojatno otpao za Wales, priključio se Grbić

Dugopolje, 23.03.2023. - Trening hrvatske nogometne reprezentacije pred utakmice kvalifikacija za Europsko nogometno prvenstvo u Njemačkoj 2024 na stadionu "Hrvatski vitezovi". Bili su prisutni svi igrači. Na današnjem treningu na tribinama je sjedila Nogometna akademija HNS-a. foto HINA/ Ivana IVANOVIĆ/ ml

Dva su dana ostala do prvog nastupa Hrvatske u kvalifikacijama za Europsko nogometno prvenstvo. Igrači Zlatka Dalića pripremaju se u Dugopolju za subotnji ogled s Walesom na Poljudu, a danas su odradili četvrti i posljednji trening na tom stadionu, u petak će se preseliti na Poljud.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napadač zagrebačkog Dinama Bruno Petković ni danas nije radio s ostatkom momčadi, pa sve ukazuje da neće biti na raspolaganju za dvoboj s Walesom. No putovat će s momčadi u Tursku, što znači da je procjena da situacija s ozljedom ipak ide nabolje.

Osim njega, trenirali su svi raspoloživi igrači, a priključio se i vratar Ivo Grbić.

Prvi favorit za mjesto u napadu tako bi na Poljudu trebao biti ljubimac domaće publike Marko Livaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U petak Vatreni će na poljudskom travnjaku odraditi trening u 18 sati.

Nakon Walesa Dalićeve izabranike očekuje u utorak sudar s Turskom u gostima, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.