Bez golova u susretu mladih reprezentacija Hrvatske i Izraela

Varazdin 23.03.2023. Prijateljska utakmica reprezentacija U21 između Hrvatske i Izraela. Na slici Nikola Soldo i Hrvoje Smolčić Snimio: Marko Jurinec/Jurinec photography/HINA

U prvoj od dvije prijateljske utakmice u ožujku, u kojima izbornik Igor Bišćan testira formu svojih nogometaša za Europsko prvenstvo ovog ljeta, hrvatska reprezentacija do 21 godine sastala se s Izraelom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Snage su odmjerene u Varaždinu, a pogodaka naposljetku nije bilo, premda su obje strane imale nekoliko dobrih prilika za pogodak, pri čemu su Izraelci – također sudionici europske smotre – u prvom dijelu zatresli i vratnicu.

Bišćan je u nastavku dvoboja dao priliku većem broju mladih hrvatskih nada, a za pet dana slijedi novi ispit, gostovanje kod Engleske u Londonu.

Na Europskom prvenstvu, Hrvatska će u lipnju igrati protiv Ukrajine, Španjolske i domaćina Rumunjske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.