Petrović: Odaziv na kampanju za spas Cibone daje nam nadu

Foto: fah

– Ono što me posebno veseli je usmena potvrda četiri bivša trenera Cibone i izbornika da će uplatiti određeni iznos na račun udruge, napisao je u objavi na Twitteru proslavljeni hrvatski košarkaš i trener Aco Petrović koji je iz Trofejne sobe Cibone poslao vapaj za spas kluba koji je ušao u 60. dan blokade računa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već od utorka netko od vjerovnika može pokrenuti stečaj jednog od najvećih sportskih simbola Zagreba i Hrvatske. Petrović je i otkrio da su akciju podijelili u tri kruga te da će u prvom krugu, koji će trajati deset dana, primati uplate od 5000 eura na više.

– Ja bih ovako rezimirao dan: cilj ove kampanje je ogromnom energijom i osobnim primjerom svakog tko može i kome je Cibona na srcu, okrenuti trend od stečaja ka normalnom, modernom, uređenom, profesionalnom košarkaškom dioničkom društvu, napisao je Petrović koji je opstanak kluba shvatio kao osobnu misiju jer je uz Cibonu vezan još od 1976., a prošao je kroz sve klupske strukture, od igrača i trenera do čelnog čovjeka.

– Odaziv na kampanju daje nam nadu da će vjerovnici i ulagači zajedno uskoro postati dioničari, odnosno suvlasnici Cibone kakvu su još jučer rijetki mogli samo sanjati, objavio je na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.