Pobjeda Ćorića nakon više od godinu dana

Foto: fah

Hrvatski tenisač Borna Ćorić plasirao se u 2. kolo ATP turnira iz serije “masters 1000” u Miamiju, on je u dvoboju 1. kola svladao španjolskog veterana Fernanda Verdasca sa 6-4, 7-5 za sat i 50 minuta igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je prva pobjeda 25-godišnjeg Ćorića na ATP Touru nakon više od godinu dana, odnosno od veljače prošle godine kada je igrao u polufinalu Rotterdama.

Bio je ovo treći međusobni susret Ćorića i Verdasca i druga pobjeda hrvatskog igrača.

U 2. kolu Ćorić će igrati protiv četvrtog igrača svijeta i drugog nositelja u Miamiju, Nijemca Alexandera Zvereva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.