Pogledajte gol kojim je Ivan Rakitić načeo Atletico Madrid

rakitić
epa09649058 Sevilla FC's Ivan Rakitic (C) in action against Atletico Madrid's Yannick Carrasco (R) during a Spanish LaLiga soccer match between Sevilla FC and Atletico Madrid at Sanchez Pizjuan stadium in Sevilla, southern Spain, 18 December 2021. EPA/Jose Manuel Vidal

Bivši hrvatski reprezentativac i Sevillina “desetka” Ivan Rakitić zabio je sjajan gol protiv Atletico Madrida u 17. kolu Primere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sevilla je, piše Gol.hr,  Ivanovim golom povela protiv Atletica, a utakmica je završila 2:1 za Sevillu. Gol Rakitića možete vidjeti OVDJE.

Prekrasan vodeći pogodak za domaću momčad postigao je kapetan Ivan Rakitić koji je bio začetnik i akcije kod pobjedničkog gola.

Sevilla je povela u sedmoj minuti. Ivan Rakitić je primio loptu na tridesetak metara od gola, napravio korak-dva te snažnim i preciznim udarcem poslao ju u gornji desni kut vrata Jana Oblaka. Atleticov vratar se ispružio koliko je mogao, ali lopta je bila neuhvatljiva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.