Pogledajte kakav je neregularan gol priznat Kataru protiv Indije Igora Štimca

indije
Foto: Snimka zaslona

Bivši hrvatski izbornik Igor Štimac danas je izbornik reprezentacije Indije koja je pod njegovim vodstvom bila na korak do senzacije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2026. Naime, Indija je poražena od Katara u sklopu azijskih kvalifikacija za SP 2026. Podsjetimo, Katar je bio sudionik prošlog Svjetskog prvenstva koje se igralo upravo u Kataru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na korak do senzacije

Reprezentacija Indije, koji vodi naš bivši reprezentativac, vodila je 1:0 sve do 20 minuta prije kraja susreta te je bila na korak do senzacionalnog ostvarenja no onda su na čudan, pa čak i nevjerojatan, način primili dva pogotka te su ostali bez prilike za plasman na SP. Zašto nevjerojatan? Naime, izjednačujući pogodak bio je apsolutno neregularan, no i takav je priznat protiv Štimčeve Indije. Prilično je jasno kako je gol za izjednačenje Katara postignut a nakon što je lopta izašla iz igrališta. Igrač Katara vratio je loptu u igru, odnosno u kazneni prostor, uslijedila je asistencija za izjednačenje. Suci to nisu primijetili te su priznali jedan neregularan, a možda i ključan, pogodak.

Podsjetimo, Indija je osvojila pet bodova u šest odigranih kola te su završili na trećem mjestu u grupi. Nažalost, ostali su bez plasmana u sljedeću rundu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, a morat će igrati i dodatne kvalifikacije za Azijski kup. Ipak, većina se može složiti, Štimac je s Indijom napravio veliki iskorak te će se plodovi tog rada vrlo brzo osjetiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.